Predstava “Svemir u nemiru” – Završne prezentacije kazališnih radionica KRILA


10.06.2022.
 

“Svemir u nemiru” – Završne prezentacije kazališnih radionica KRILA za djecu – Edukacijski program 2021/22″

 

„SVEMIR U NEMIRU“

 
▪️ Datum izvedbe: Nedjelja, 12.06.2022. u 11.00 sati, u Filodrammatici (Korzo 26, 1. kat, 51000 Rijeka)
▪️ Ulaznice: Ulaznice na dan izvedbe mogu se kupiti po 30,00 kuna na blagajni Filodrammatice sat vremena prije početka predstave.
Zbog ograničenog broja ulaznica, obavezne su rezervacije na info@krila.org
 
Fantastična eko priča koja zamišlja život na planeti Zemlji u dalekoj budućnosti. Zemlja je prekrivena otpadom i njome vlada Kralj Otpada. Šačica djece svim svojim snagama recikliraju i vjeruju da još stignu spasiti Zemlju. Iako kralj misli da su mu to jedini bezopasni neprijatelji, ne očekuje posjetitelje iz svemira koji ekološku katastrofu na Zemlji smatraju kao prijetnju čitavom svemiru…


Fotograf / Dražen Šokčević

Autorski tim:

▪️ Glumci/e i ko-autori/ce: Dior Bakić, Kamilo Correa Peranić, Goja Knapić, Lina Kosanović, Zoe Kulušić, Lea Livić-Glavan, Paola Piani, Vito Vundač, Amber Zibranović.
▪️ Polaznici edukacijskog programa KRILA: Polaznici kazališnih radionica KRILA za djecu od 7 do 10 godina
▪️ Produkcija: Kreativni laboratorij suvremenog kazališta KRILA
▪️ Fotograf: Dražen Šokčević
▪️ Posebna zahvala svim roditeljima polaznika!
▪️ Logistička podrška: HKD na Sušaku i Savez udruga Molekula.
 
▪️Novi edukacijski ciklus za djecu i mlade započinje 10. rujna 2022., a za mlade stvaraoce i odrasle 03. listopada 2022.
▪️Upisi traju od 29. kolovoza 2022. do kraja rujna.


Od 2011. umjetnička organizacija Kreativni laboratorij suvremenog kazališta KRILA provodi redovni edukacijski program kazališnih radionica za djecu mlade i odrasle. Svrha ovoga programa je doprinijeti unaprjeđenju osobnog i profesionalnog razvoja djece, mladih i odraslih kroz edukativne kazališne sadržaje koji odgovaraju njihovim potrebama, oslanjajući se na prakse kazališta koje su suvremene, suradničke, angažirane i inkluzivne. Polaznici su ravnopravni sudionici u kreativnom procesu i bave se temama koje su njima relevantne, artikultirajući se tjelesno, emocionalno i intelektualno.
 
Od 2011. do 2022. uspješno smo realizirali jedanaest ciklusa redovnog cjelogodišnjeg edukacijskog programa koji prati školsku/akademsku godinu i koji je završilo preko 550 redovnih polaznika.