Predstava “Neki novi svijet” – Završne prezentacije kazališnih radionica KRILA


10.06.2022.
 

“Neki novi svijet” – polaznici kazališnih radionica KRILA za djecu od 11 do 14 godina – Edukacijski program 2021/22″

 

„NEKI NOVI SVIJET“

 
▪️ Datum izvedbe: Nedjelja, 12.06.2022. u 17.00 I 19.00 sati, u Filodrammatici (Korzo 26, 1. kat, 51000 Rijeka)
▪️ Ulaznice: Ulaznice na dan izvedbe mogu se kupiti po 30,00 kuna na blagajni Filodrammatice sat vremena prije početka predstave.
Zbog ograničenog broja ulaznica, obavezne su rezervacije na info@krila.org
 
Predstava je nastala kroz niz improvizacija na temu (rođendanskih) proslava i želja. Kroz običnu školsku svakodnevicu polako ulazimo u svijet u kojem se miješaju skrivene impresije sadašnjice kao što su ratovi, sudski sporovi, najave katastrofa, ali i čežnje za nekim drugačijim i toplijim svijetom koji je moguć kroz podršku, prihvaćanje i razumijevanje jedni drugih.


Fotograf / Dražen Šokčević

Autorski tim:

▪️ Glumci/e i ko-autori/ce: Marta Babić, Helena Božić, Laura de Sousa, Lucija Glavan, Klara Huljev, Viktor Meštrović, Neva Miloš, Lara Peršić, Petra Šarić, Matej Škarić, Josipa Šokac, Dora Stojčević, Nika Trbojević, Ema Umer, Luna Vuković i Nika Žulj.
▪️ Polaznici edukacijskog programa KRILA: Polaznici kazališnih radionica KRILA za djecu od 11 do 14 godina
▪️ Produkcija: Kreativni laboratorij suvremenog kazališta KRILA
▪️ Umjetničko i pedagoško vodstvo: Ivana Peranić
▪️ Asistentica: Anamaria Drezga
▪️ Tekst: autorski kolektiv predstave
▪️ Fotograf: Dražen Šokčević
▪️ Posebna zahvala svim roditeljima polaznika!
▪️ Logistička podrška: HKD na Sušaku i Savez udruga Molekula.
 
▪️Novi edukacijski ciklus za djecu i mlade započinje 10. rujna 2022., a za mlade stvaraoce i odrasle 03. listopada 2022.
▪️Upisi traju od 29. kolovoza 2022. do kraja rujna.


Od 2011. umjetnička organizacija Kreativni laboratorij suvremenog kazališta KRILA provodi redovni edukacijski program kazališnih radionica za djecu mlade i odrasle. Svrha ovoga programa je doprinijeti unaprjeđenju osobnog i profesionalnog razvoja djece, mladih i odraslih kroz edukativne kazališne sadržaje koji odgovaraju njihovim potrebama, oslanjajući se na prakse kazališta koje su suvremene, suradničke, angažirane i inkluzivne. Polaznici su ravnopravni sudionici u kreativnom procesu i bave se temama koje su njima relevantne, artikultirajući se tjelesno, emocionalno i intelektualno.
 
Od 2011. do 2022. uspješno smo realizirali jedanaest ciklusa redovnog cjelogodišnjeg edukacijskog programa koji prati školsku/akademsku godinu i koji je završilo preko 550 redovnih polaznika.