Održana završna produkcija mlađe grupe pod nazivom “Alisa u zemlji čudesa”

14.6.2023.

13. lipnja 2023. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 20:00 sati održana je završna produkcija mlađe grupe od 1. do 4. razreda osnovne škole. Pod majstorskim svjetlima Petra Pavina djeca su blistala od zaigranosti i mašte, a velika pozornica HKD-a koja je bila naš kreativni dom cijele sezone osigurala je djeci sav prostor koji im je potreban kako bi njihova kreativnost izašla na vidjelo i potaknula i publiku na maštanje.

Ovom prilikom, osim HKD na Sušaku, želimo se zahvaliti i Gradu Rijeci na financijskoj podršci, prijateljima iz Pygmaliona koji su nam velikodušno posudili dio kostima, majstoru fotografije Marinu Ćuku Vurneku koji je uhvatio dijelove čarolije, našim volonterima i volonterkama Larisi Frlan, Hrvoju Šokoti i Emili Valenčić, te svim roditeljima na njihovom povjerenju i trudu i dragoj publici koja uveličava sve naše trenutke za pamćenje.

Redateljica i umjetnička voditeljica: Ivana Peranić

Asistentica i pedagoška voditeljica: Anamaria Drezga

Svjetlo: Petar Pavin

Glumci/ce: Kamilo Correa Peranić, Goja Knapić, Lina Kosanović, Laura Kunda Gustavsson, Lea Livić Glavan, Andrej Gustav Moguš, Petar Ombla, Josip Ranđelović, Nika Rimpf Savić, Kaya Rumora, Lorina Škunca, Marin Škunca, Leona Tijanić, Vida Vukelić

Fotograf: Marin Ćuk Vurnek

Logistička podrška: Hrvatski kulturni dom na Sušaku

Financijska podrška: Grad Rijeka

Dio kostima velikodušno su posudili Lorena Žuvić i Mateo Brajek – prijatelji iz Pygmaliona, Volosko